Αρθρόπλαστικη Ισχίου & Γόνατος - Δισκοπλαστική Οσφύος |Χειρουργός Ορθοπαιδικός Λασανιάνος Νικόλαος
Αρθρόπλαστικη Ισχίου & Γόνατος - Δισκοπλαστική Οσφύος |Χειρουργός Ορθοπαιδικός Λασανιάνος Νικόλαος
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νικόλαος Λασανιάνος MD, PhD, MSc Χειρουργός Ορθοπαιδικός Τραυματολόγος Νέο Ηράκλειο Αττικής

 
 
Αρθρόπλαστικη Ισχίου & Γόνατος - Δισκοπλαστική Οσφύος |Χειρουργός Ορθοπαιδικός Λασανιάνος Νικόλαος
 
 
 
Ο Νικόλαος Γ. Λασανιάνος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός Τραυματολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικευμένος σε πολλά μεγάλα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού («Ευαγγελισμός», «ΚΑΤ», Νοσ. Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Leeds General Infirmary-UK). Έχει ανακηρυχτεί Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (PhD degree) με βαθμό Άριστα το 2013 ενώ είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (Master of Science, MSc), επίσης από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 
 
 
 
Ο Δρ. Νικόλαος Λασανιάνος μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητάς του υπηρέτησε ως επιμελητής του ΕΣΥ στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός διενεργώντας πλήθος βαρέων επεμβάσεων. Εξειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Τραύματος καθώς και τις Αρθροπλαστικές και Αρθροσκοπικές επεμβάσεις Ισχίου, Ώμου και Γόνατος στην Πανεπιστημιακή κλινική Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας του Πανεπιστημίου του Leeds της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι εν ενεργεία επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Leeds-UK με μεγάλο εύρος δημοσιεύσεων σε έγκυρα ιατρικά περιοδικά του εξωτερικού και παρουσίαση άνω των 150 επιστημονικών εργασιών σε Ελληνικά ή Διεθνή συνέδρια. Πιο πρόσφατο επίτευγμα του Δρ. Λασανιάνου αποτελεί η κυκλοφορία σε παγκόσμια κλίμακα, από το διεθνή εκδοτικό οίκο Spinger-Verlag, του 560 σελίδων Ορθοπαιδικού συγγράμματος: “Trauma & Orthopaedic Classifications – A Comprehensive Overview”.

Τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Νικόλαος Λασανιάνος εξειδικεύεται στις επαναστατικές τεχνικές Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου ASI και Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος MIS με ελάχιστη επεμβατικότητα οι οποίες εξασφαλίζουν ανώδυνη και εντυπωσιακά ταχεία επαναφορά του ασθενούς στην καθημερινότητά του μετά το χειρουργείο. Επίσης έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική της Δισκοπλαστικής Οσφύος με Discogel η οποία μπορεί να θεραπεύσει τον χρόνιο δισκογενή πόνο στη μέση και τα πόδια χωρίς χειρουργείο.
 
Διδακτορική Διατριβή
 
Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών
 
Προϋπηρεσία και Εκπαίδευση
 
Ειδίκευση στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματολογία στις εξής κλινικές:
 
Παρούσα θέση
 
Διεθνείς Δημοσιεύσεις
 
Διεθνείς Δημοσιεύσεις εργασιών supplements
 
Δημοσιεύσεις σε Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά
 
Ανακοινώσεις σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια
 
Ερευνητικά προγράμματα
 
Συμμετοχή σε Διεθνή Σεμινάρια
 
Κριτής (Reviewer) διεθνών επιστημονικών περιοδικών και οργανισμών
 
 
Ιατρείο Αθηνών:
 
Μερκούρη Μελίνας 20 141 22 Νέο Ηράκλειο
 
Αττική
Ελλάδα